chin2009 发表于 2012-12-5 22:04:58

最新電影-五星聯盟

https://www.dranime.net/forum.php?mod=image&aid=6966&size=300x300&key=97c2ccd2068f2aa889cae0200efebbfe&nocache=yes&type=fixnone      https://www.dranime.net/forum.php?mod=image&aid=6967&size=300x300&key=53b9fc8b8ba1045c8e5e84e15aa0008b&nocache=yes&type=fixnone https://www.dranime.net/forum.php?mod=image&aid=6968&size=300x300&key=bb04e005fda1866557038e6fa2c93085&nocache=yes&type=fixnone

i007 发表于 2012-12-5 22:11:45

3:禁止呃帖、同一时段内连续发帖或连续回帖(5篇或以上) 被扣分不要怪人!

pxpxcw 发表于 2012-12-5 22:12:14

提醒一下朋友,一日只能發5貼,而且有啲貼只有一張圖,有點灌貼味道的說!{:9_377:}
想大量分享的可以一張貼黎多張,好似macro兄咁{:7_245:}

chin2009 发表于 2012-12-5 22:12:59

對不起 知道錯了 下次不會了 不過 我五星聯盟 都 一次過 3張播 , 係吾係 可以網開一面呢?

pxpxcw 发表于 2012-12-5 22:14:10

chin2009 发表于 2012-12-5 22:12 static/image/common/back.gif
對不起 知道錯了 下次不會了 不過 我五星聯盟 都 一次過 3張播 , 係吾係 可以網開一面呢?

新人冇事嘅{:9_364:}

chin2009 发表于 2012-12-5 22:16:54

有頭髮邊個想咁呀 , 有些動漫把積分SET到有高得咁高 , 咪一張一帖想拿多些分囉! 唉 都吾知點算! 規則又多 , 積分又要求高 ,叫新人點下載呢!

pxpxcw 发表于 2012-12-5 22:19:01

chin2009 发表于 2012-12-5 22:16 static/image/common/back.gif
有頭髮邊個想咁呀 , 有些動漫把積分SET到有高得咁高 , 咪一張一帖想拿多些分囉! 唉 都吾知點算! 規則又多 , ...

每日紅包簽到,回下帖就好快升{:7_245:}

chin2009 发表于 2012-12-5 22:21:58

i007 发表于 2012-12-5 22:11 static/image/common/back.gif
被扣分不要怪人!

{:9_381:}我無呃 , 每次不同款 , 有的真的只有一張 , 而北斗放完一張 , 再補多4張 ,就算係咁啦! 你5千幾分啊 , 我很想下的東西, 每次都給人拒於千里之外 , 想多拿些分而已 ! 不過我會改善的! 但不要一開口就呃人啦 , 好傷人的!

chin2009 发表于 2012-12-5 22:24:28

pxpxcw 发表于 2012-12-5 22:19 static/image/common/back.gif
每日紅包簽到,回下帖就好快升

{:9_382:}我想下的 要168分 最低要求 , 要字幕版 更要 688 , 你叫一個新人怎可以每日紅包 回下帖就好快升呢! 唉 , 這裡一向都無什麼人貼圖 , 你看看 今天除了我 , 就是3個月前 , 今天貼多左 , 明天 就可能只貼一兩張算了!

pxpxcw 发表于 2012-12-5 22:27:23

chin2009 发表于 2012-12-5 22:24 static/image/common/back.gif
我想下的 要168分 最低要求 , 要字幕版 更要 688 , 你叫一個新人怎可以每日紅包 回下帖就好快升 ...

原來係異世{:7_267:}
貼圖區不嬲冷清,去水區取經啦{:7_248:}
页: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 最新電影-五星聯盟