chin2009 发表于 2012-12-5 22:12:06

怪獸公司新作-怪獸大學-1

{:9_404:}https://www.dranime.net/forum.php?mod=image&aid=6969&size=300x300&key=58c439b4aa992ef22048f855b5b8c710&nocache=yes&type=fixnone

肥叔叔 发表于 2012-12-5 22:46:44

我唔系停职的话,你肯定比我咬定咯- -!!{:9_370:}

不明生物LT 发表于 2012-12-5 22:59:09

今日D好贴被洗晒.....{:9_325:}

pxpxcw 发表于 2012-12-5 23:04:55

不明生物LT 发表于 2012-12-5 22:59 static/image/common/back.gif
今日D好贴被洗晒.....

call版主刪走一兩張啲貼就自動上水了(尤其係gm兄嗰啲{:9_400:})

不明生物LT 发表于 2012-12-5 23:11:12

pxpxcw 发表于 2012-12-5 23:04 static/image/common/back.gif
call版主刪走一兩張啲貼就自動上水了(尤其係gm兄嗰啲)

抄紧D新贴{:9_393:}

oyz22 发表于 2012-12-5 23:12:28

不明生物LT 发表于 2012-12-5 23:11 static/image/common/back.gif
抄紧D新贴

我认为同一版区已经连续发布超过5贴了!

不明生物LT 发表于 2012-12-5 23:25:10

oyz22 发表于 2012-12-5 23:12 static/image/common/back.gif
我认为同一版区已经连续发布超过5贴了!

睇来系新人赚分最"快"嘅方法{:9_327:}

chin2009 发表于 2012-12-5 23:28:43

{:9_372:}一星期不再發OK , 新人來的 , 不用咄咄逼人吧 , 大家說話客氣點 ,日後好相見啦! 發多幾張 ,有人投訴 ,都已經停手 , 還說要抓定我 , 你看看我加入了多天先說吧 , 資深會員圍攻一個新手 , 沒有好提議 , 沒有幫助 , 不理解人家難處 , 這是什麼待客之道 , 好彩都有一個高手 肯教教我 , 不然有你們這幾個高手 , 誰都被你們嚇怕了!~ 我知道錯了 ,我自己處罰自己一星期不發! {:9_372:}

i007 发表于 2012-12-5 23:30:29

不明生物LT 发表于 2012-12-5 22:59 static/image/common/back.gif
今日D好贴被洗晒.....

另外呢边又冇粤漫咁好,粤漫每个板块的前7张新主题在首页都见到,呢边真喺唔知当日错过了什么好嘢,发现不明都喺夜晚先浦头,我相信好多主题你都错过了

不明生物LT 发表于 2012-12-5 23:43:37

chin2009 发表于 2012-12-5 23:28 static/image/common/back.gif
一星期不再發OK , 新人來的 , 不用咄咄逼人吧 , 大家說話客氣點 ,日後好相見啦! 發多幾張 ,有人投 ...

没有咄咄逼人吧{:9_327:}在下说话都很平和的说.....你说新人唔识不再犯都没人会话你....

只系最新主题被洗版了怕错过些资源而已.....
好吧,我是路过来水贴赚分的{:9_393:}
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 怪獸公司新作-怪獸大學-1