Lucky 发表于 2016-10-31 17:41:35

[原創][幪面超人THE FIRST][VOB]

影片名稱:幪面超人THE FIRST
影片集數:單集
影片格式:原檔VOB
影片大小: 6.34GB
字幕语言:粤日雙語/繁體中文
影片來源:自購DVD
死档日期:百度云自然死

未經本人同意 嚴禁私自轉載/分享/上傳至任何視頻網站
如有發現 即立刻永久刪除

<< 免 責 聲 明 >>
※ 下 載 鏈 接 僅 供 學 習 交 流 之 用 , 請 下 載 後 在 廿 四 小 時 內 刪 除 。
※ 此 電 影 乃 本 人 網 上 搜 集 , 不 承 擔 任 何 技 術 及 版 權 問 題 。
※ 本 人 不 承 擔 網 友 將 此 用 於 盈 利 或 非 法 目 的 後 果 和 法 律 責 任 。
**** Hidden Message *****

sailee 发表于 2016-10-31 17:45:54

沙发 支持Lucky兄 幪面超人原盤^^

Lucky 发表于 2016-10-31 17:52:23

sailee 发表于 2016-10-31 17:45
沙发 支持Lucky兄 幪面超人原盤^^

sailee兄好快手多谢支持O(∩_∩)O~

sailee 发表于 2016-10-31 18:06:20

Lucky 发表于 2016-10-31 17:52
sailee兄好快手多谢支持O(∩_∩)O~

應該要啊^^ 係咯 請問Lucky兄點原盤資源係用麼方法提取出黎啊?有冇用软件啊?定係直接複製出黎。 因為我有點碟可能係太舊了 好難先可以提取出黎:'(

Lucky 发表于 2016-10-31 18:15:09

sailee 发表于 2016-10-31 18:06
應該要啊^^ 係咯 請問Lucky兄點原盤資源係用麼方法提取出黎啊?有冇用软件啊?定係直接複製出黎。 因為我 ...

我都係直接复制出嚟,我都一样有好多碟复唔到话参数错误:'(

sailee 发表于 2016-10-31 18:21:31

Lucky 发表于 2016-10-31 18:15
我都係直接复制出嚟,我都一样有好多碟复唔到话参数错误

我就係甘啊   可以複製個點我已經複製出黎了但複製唔出個點仲有好多啊:Q

Lucky 发表于 2016-10-31 18:28:29

sailee 发表于 2016-10-31 18:21
我就係甘啊   可以複製個點我已經複製出黎了但複製唔出個點仲有好多啊

我只係识就咁复制出嚟有时就快复完就差一个影视文件复唔到个张碟又唔完整了{:9_379:}

bryan 发表于 2016-10-31 18:48:08

Lucky 发表于 2016-10-31 18:28
我只係识就咁复制出嚟有时就快复完就差一个影视文件复唔到个张碟又唔完整了

请问这种情况 你之前分享的原盘有这种情况吗?

Lucky 发表于 2016-10-31 18:55:33

bryan 发表于 2016-10-31 18:48
请问这种情况 你之前分享的原盘有这种情况吗?

唔完整个点冇发布

bryan 发表于 2016-10-31 19:08:19

Lucky 发表于 2016-10-31 18:55
唔完整个点冇发布

明白 谢谢你
页: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: [原創][幪面超人THE FIRST][VOB]