candytsang 发表于 2018-4-16 20:18:16

正呀,好好睇架,一定要收下,多謝

Takasuzu 发表于 2018-4-16 21:05:09

多謝分享資源,樓主好人~

大栋 发表于 2018-4-16 21:24:58

我只想问删减左几多者

spiritnet 发表于 2018-4-17 01:00:54

有飘盘!无敌啊!而家个百度真係垃圾得无语!

wai008 发表于 2018-4-17 10:12:53

spiritnet 发表于 2018-4-17 01:00
有飘盘!无敌啊!而家个百度真係垃圾得无语!

我又不覺百度有什麼問題喎, 我不是百度VIP, 但下載比飘盘快2-3倍

spiritnet 发表于 2018-4-17 18:27:05

wai008 发表于 2018-4-17 10:12
我又不覺百度有什麼問題喎, 我不是百度VIP, 但下載比飘盘快2-3倍
百度云,如果用pan下载,当然好!问题係如果用百度云本身个软件下载(我係超级会员),速度仲无pan咁快,而且开咗下载之后,基本上其他上唔到网!飘盘速度虽然唔算话十分高,不过起码稳定!呢个好紧要!

wai008 发表于 2018-4-17 20:39:31

spiritnet 发表于 2018-4-17 18:27
百度云,如果用pan下载,当然好!问题係如果用百度云本身个软件下载(我係超级会员),速度仲无pan咁快, ...

用 pan 是你無啟用速度下載限制功能, 太快電腦會影響其他功能.

spiritnet 发表于 2018-4-18 01:02:58

wai008 发表于 2018-4-17 20:39
用 pan 是你無啟用速度下載限制功能, 太快電腦會影響其他功能.

係用pan无问题,用百度云就有问题!!限速都一样卡!

wai008 发表于 2018-4-18 08:36:36

spiritnet 发表于 2018-4-18 01:02
係用pan无问题,用百度云就有问题!!限速都一样卡!

咁有可能是你硬碟不夠快而影響了

folefdfw 发表于 2018-4-18 11:10:16

页: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: [百度][原創] J2 鬼吹燈之精絕古城 MKV x265 1080P 1至 16 集 (完)