blueeyes 发表于 2013-8-12 08:32:46

【原創】【超時空要塞Ⅱ:LOVERS AGAIN】【全】【VCD粵/DAT原檔】

【影片名稱】:超時空要塞Ⅱ:LOVERS AGAIN
【影片大小】:每集約250MB,共1.49GB
【影片集數】:全6話
【影片格式】:DAT原檔
【語言字幕】:VCD粵語/中文字幕
【儲存空間】:百度網盤

尋晚upload完眼訓過頭未post。而家post返~{:9_380:}

【內容預覽】

【下載點】

**** Hidden Message *****

chrisrex 发表于 2013-8-12 08:43:30

{:9_380:}一醒就又发现小蓝好嘢了

noddyy 发表于 2013-8-12 08:44:08

又弹出来支持下小蓝先

blueeyes 发表于 2013-8-12 08:46:27

chrisrex 发表于 2013-8-12 08:43
一醒就又发现小蓝好嘢了

早晨呀~超三~{:9_374:}

blueeyes 发表于 2013-8-12 08:47:55

noddyy 发表于 2013-8-12 08:44
又弹出来支持下小蓝先

noddyy仔,我過多陣會放「龍珠二世 - 舊粵語op (30s Ver)」~{:9_311:}
有愛就一陣見啦~{:9_404:}

sha1b18 发表于 2013-8-12 08:49:20

{:9_367:}原來呢套VCD小藍都有,咁啱前排見到

blueeyes 发表于 2013-8-12 08:54:06

sha1b18 发表于 2013-8-12 08:49
原來呢套VCD小藍都有,咁啱前排見到

我都係咁岩係二手VCD舖見到所以買左~{:9_380:}

本來諗住唔係絕版資源(!?)就唔放架啦~{:9_387:}
不過後來諗諗下應該好多人冇所以都放下啦~{:9_376:}

sha1b18 发表于 2013-8-12 08:59:53

blueeyes 发表于 2013-8-12 08:54
我都係咁岩係二手VCD舖見到所以買左~

本來諗住唔係絕版資源(!?)就唔放架啦~

咁啱我前排都係喺二手鋪度見到套VCD{:9_366:}
呢套原檔其實有嘅人應該都唔多{:9_324:}

noddyy 发表于 2013-8-12 09:04:11

blueeyes 发表于 2013-8-12 08:47
noddyy仔,我過多陣會放「龍珠二世 - 舊粵語op (30s Ver)」~
有愛就一陣見啦~

甘强悍{:10_421:}

blueeyes 发表于 2013-8-12 09:04:58

sha1b18 发表于 2013-8-12 08:59
咁啱我前排都係喺二手鋪度見到套VCD
呢套原檔其實有嘅人應該都唔多

唔會掛?二手鋪周圍都係~{:7_252:}(被打)
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 【原創】【超時空要塞Ⅱ:LOVERS AGAIN】【全】【VCD粵/DAT原檔】