pxpxcw 发表于 2013-9-26 18:18:41

[分流] 劇場版 仮面ライダーアギト:PROJECT G4 [日語][20.5GB]

【名稱】幪面超人亞極陀劇場版:Project G4
【原名】劇場版 仮面ライダーアギト PROJECT G4
【格式】M2TS (1920x1080)【片源】ADC (R2-Japan/BD25)【音頻】AC3日語5.1【製作】2001年【其他】
+等了大半年,ADC上傳者終於補種,見微雲速度非常快,順手分流,有愛就收藏
+1080P無內嵌壓制版未有人整過
+下載、分流需時,轉載請註明出處
【截圖】

【下載】
**** Hidden Message *****

chrisrex 发表于 2013-9-26 19:20:26

{:9_393:}路比终于down完了

i007 发表于 2013-9-26 19:48:53

多谢路比分流,ADC唔容易啊

——————————————
喺了,唔知路比兄有冇试过当一些资源冇种时pm作者补种呢

圆醍醐 发表于 2013-9-26 19:55:22

20G咁大啊。蓝光版,都系等合成版{:9_403:}

QQ车 发表于 2013-9-26 20:03:36

20G下载和上传都唔容易,路比真是一个分享达人啊{:7_228:}

snzt 发表于 2013-9-26 20:10:25

呢个之前系其他网站下载过一个,不过视频坏左的

pxpxcw 发表于 2013-9-26 20:18:29

i007 发表于 2013-9-26 19:48
多谢路比分流,ADC唔容易啊

——————————————

咁又冇。。。

comcom 发表于 2013-9-26 20:45:32

20G size {:9_403:}

i007 发表于 2013-9-26 21:29:55

pxpxcw 发表于 2013-9-26 20:18
咁又冇。。。

我之前pm一个法国的分享者,因为佢分享的《踢出我天地》挂咗好耐都冇种,后来佢回复补种后我个就因分享率过低被ban了,申请解ban之后就唔敢下载了

套《踢出我天地》喺ADC也只有佢的法国R2 dvd

暗騎 发表于 2013-9-26 23:13:55

页: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: [分流] 劇場版 仮面ライダーアギト:PROJECT G4 [日語][20.5GB]