返回顶部
大家都在看
相关推荐

[种子下载] [勇者警察][DVDrip][R2JRAW][TV48集全]

风之精灵LV.3

「矮仔~愛德華,」

雪点
1582 小时

納茲哈比夏露露基路仔L愛德華·艾爾利克羅羅諾亞卓洛夢想の的愛~靈犀坂田銀時神樂梦想の的爱~初衷波波爱德华.艾力克艾尔凡斯.艾力克莱.马斯丹阪本先生彭格列黑手党乔巴定春志村新八艾爾莎露西

guangdouzi 显示全部楼层 发表于 2013-1-17 19:48:34
oyz22 发表于 2013-1-17 19:33
原来小g准备一条龙服务呀?!
我搞过四驱max,前2部小g补完!
后面的勇者小g都搞定晒!睇来都 ...

系啊 !!!龙王我要去稳稳字幕 争取有埋字幕版!
一次过发晒 因为下学期唔知有无甘多时间搞
有时间我实会合成!其实我系完美主义者
就系见到你搞过max 我先至会搞12 为左国粤日 我仲买埋罕见噶国语碟
其实max哩部 我都几又feel 当年买噶四驱有麦斯极速哩部
印象非常深刻 虽然都唔知系米正版 不过就比较贵买翻黎
前两部我系TVS度国语体得较多 所以对国语都好有感觉
之前发过一集国粤日试看 啊集国语音轨取自视频网噶 所以唔多好
勇者系列 有埋字幕就perfect了
其实我系度同人秘密倾紧条件:距有银河醒目女录影版
之前我发个啊个合成版 不过音质取自土豆网。所以。。
but异世都比左分我 觉得有D对唔住距 所以想拿录影版翻黎补档作补偿
既然系最终幻想系列 我霖应该会有人收过噶。。稳稳吧

1万

炎之精灵LV.1

雪点
1844 小时
oyz22 显示全部楼层 发表于 2013-1-17 20:04:53
guangdouzi 发表于 2013-1-17 19:48
系啊 !!!龙王我要去稳稳字幕 争取有埋字幕版!
一次过发晒 因为下学期唔知有无甘多时间搞
有时间我实 ...

咁神秘?!其实龙王字幕草爷就有,但系明令禁止放流的,所以没计啦!
醒目女以前mu没死之前有的下的,录影同合成都有!
睇来大家对果部野知道的好少!

风之精灵LV.3

「矮仔~愛德華,」

雪点
1582 小时

納茲哈比夏露露基路仔L愛德華·艾爾利克羅羅諾亞卓洛夢想の的愛~靈犀坂田銀時神樂梦想の的爱~初衷波波爱德华.艾力克艾尔凡斯.艾力克莱.马斯丹阪本先生彭格列黑手党乔巴定春志村新八艾爾莎露西

guangdouzi 显示全部楼层 发表于 2013-1-17 20:23:30
oyz22 发表于 2013-1-17 20:04
咁神秘?!其实龙王字幕草爷就有,但系明令禁止放流的,所以没计啦!
醒目女以前mu没死之前有的下的, ...

草爷噶龙王字幕系距自己搞噶?定系地狱组啊个?
因为宜家无人放翻录影出黎嘛
所以想。。。。。
合成应该系NekkiBasara 版?
我稳过距本人 不过距无存档 唉
其实我知道好多噶

1万

炎之精灵LV.1

雪点
1844 小时
oyz22 显示全部楼层 发表于 2013-1-17 20:35:19
guangdouzi 发表于 2013-1-17 20:23
草爷噶龙王字幕系距自己搞噶?定系地狱组啊个?
因为宜家无人放翻录影出黎嘛
所以想。。。。。

草爷的系搵人合作一起搞的!有部分是抄写的
合成我只知道布欧仔版本,其他的真系不清楚
这部因为我从来没想过要搞,所以相关的内容不清楚

风之精灵LV.3

「矮仔~愛德華,」

雪点
1582 小时

guangdouzi 显示全部楼层 发表于 2013-1-17 20:41:12
oyz22 发表于 2013-1-17 20:35
草爷的系搵人合作一起搞的!有部分是抄写的
合成我只知道布欧仔版本,其他的真系不清楚
这部因为我从来 ...

喔!原来系甘
系呢 你岩先转比我啊个 勇者指令
系米nyaa啊个版本?

1万

炎之精灵LV.1

雪点
1844 小时
oyz22 显示全部楼层 发表于 2013-1-17 20:56:02
guangdouzi 发表于 2013-1-17 20:41
喔!原来系甘
系呢 你岩先转比我啊个 勇者指令
系米nyaa啊个版本?

一样的!!nyaa果位仁兄都系转的!基本上都系wmv版为主

风之精灵LV.3

「矮仔~愛德華,」

雪点
1582 小时

guangdouzi 显示全部楼层 发表于 2013-1-17 21:03:08
oyz22 发表于 2013-1-17 20:56

好 甘就得了 !!!

风之精灵LV.3

「矮仔~愛德華,」

雪点
1582 小时

guangdouzi 显示全部楼层 发表于 2013-1-18 00:17:43
oyz22 发表于 2013-1-17 20:56

波风兄 你115啊度啊个勇者指令47 又好似down 唔到
距话服务器繁忙 请稍后重试404
我试过好多次都唔得

1万

炎之精灵LV.1

雪点
1844 小时
oyz22 显示全部楼层 发表于 2013-1-18 03:15:32
guangdouzi 发表于 2013-1-18 00:17
波风兄 你115啊度啊个勇者指令47 又好似down 唔到
距话服务器繁忙 请稍后重试404
我试过好多次都唔得

5系挂,115都有问题呀?

风之精灵LV.3

「矮仔~愛德華,」

雪点
1582 小时

guangdouzi 显示全部楼层 发表于 2013-1-18 11:05:41
oyz22 发表于 2013-1-18 03:15
5系挂,115都有问题呀?

宜家又得翻 琴晚down 唔到